Späť

Neplnia Vaše webové stránky svoju úlohu?
 Zverejnené dňa 6 Mar 2017

Ak už máte webové stránky, ale neplnia svoju úlohu tak, ako ste predpokladali, je na čase zamyslieť sa, či nie je potrebné venovať pozornosť zopár dôležitým faktorom.

Web dizajn

Či tomu veríte alebo nie, máte len pár sekúnd na to, aby ste zaujali návštevníkov Vašich web stránok pred tým, ako sa rozhodnú odísť. Už dávno nie je moderné mať pohybujúce banery, blikajúci text alebo hudbu v pozadí Vášho webu, tu je živý príklad.

Práve preto je dôležité, aby Váš web bol jednoduchý s dobre premyslenou štruktúrou a obsahom. Ak máte pocit, že Váš web je zastaralý, je na zváženie, či potrebujete pomoc od web developera.

Web Hosting

Toto je ďalší dôležitý faktor, ktorý môže ovplyvniť celkový výkon Vašej online prezentácie. Dlho trvá načítanie podstránok a obrázkov? Priveľa návštevníkov odchádza? Je Váš web celkovo príliš pomalý? Možno potrebujete zmeniť web hostingovú spoločnosť, od ktorej si prenajímate serverové miesto.

Responzívny dizajn

Časy sa zmenili a ľudia sú stále v pohybe s ich telefónom alebo tabletom v ruke. Ak Vaše webové stránky nie sú optimalizované pre mobilné zariadenia, prezrite si štatistiky návštevnosti a zistite, ako veľa ľudí odchádza priskoro, aké zariadenia používajú na prístup na Vaše webové stránky a možno sa len uistíte v tom, že vďaka responzívnemu dizajnu by ste mohli získať veľa nových potencionálnych zákazníkov.

Toto sú len tri faktory, ktoré môžu ovplyvniť celkový výkon Vášho webu. Ak potrebujete pomôcť alebo poradiť, neváhajte ma kontaktovať a rád Vám odovzdám svoje skúsenosti tak, aby sme spoločne spracovali online prezentáciu, ktorá Vám pomôže rásť.

Kategória:  WordPress